Vi är en officiell AutoStable Optimeringsplats
AutoStable Motoroptimering - Med Garantier

- 60 dagars nöjd kundgaranti
- 100% modern omprogrammering, 0% chiptrim / trimboxar
- Skräddarsydd motorprogrammering baserat på dina önskemål
- 24 månaders motorgaranti från Svensk Bilgaranti AB
ingår för nyare fordon*

AutoStable Hallstahammar - Vi är nu en lokal, proffsig och säker partner för optimering av ditt fordon. Greenpart / Quality Cars är fullt utbildade och utrustade av AutoStable inom motoroptimering och kan erbjuda dig elektronisk motoroptimering till de flesta fordon.

Tjänster för uppgradering av motorer för högre effekt och lägre förbrukning har många namn: chiptrimning, trimchip, trimboxar eller seriell programmering. Vi på AutoStable jobbar med motoroptimering och till ditt fordon rekommenderar vi en skräddarsydd omprogrammering av styrenheten. Hos AutoStable Hallstahammar får du alltid en optimering som är utvecklad och testad av Europas mest framstående tekniker. Tack vare våra leverantörers kvalité får du också tillgång till en motorgaranti för nyare bilar – Detta för att du ska känna dig trygg som kund. Om du är ute efter extra höga effektuttag kan vi även erbjuda Steg 2- och Steg 3-optimeringar med sportavgassystem, sportluftfilter etc. Passa på och utför en säker och trygg optimering hos Greenpart / Quality Cars.
 
Gör så här
1. Gå in på www.autostablehallstahammar.se eller sök i rutan är nere.
2. Sök på ditt fordon och se effektresultat och pris
3. Lägg en intresseanmälan eller ring direkt till Greenpart på 0723101055
4. Lämna in ditt fordon hos Greenpart och få optimeringen genomförd.
5, Hos oss kan du få din programvara installerad och bilen optimerad under dagen

Utlåtanden av kunder som optimerat sina bilar

Porsche Macan S diesel 258hk 2015

"Hej! En bil som redan från början hade ett väldigt bra vridmoment blev ännu mycket bättre med en jämnare växling och gång vid lägre varvtal, dvs bil orkar gå på en högre växel vid låga varvtal vilket jag upplever som väldigt skönt. I övrigt, bättre acceleration, bättre bränsle-ekonomi som för mig är betydande då jag kör ca. 5500 mil/år, kort sagt en optimal optimering har gjort bilen både roligare, snabbare och snålare!" - Mats L.

BMW 435xd 3.0L 313hk aut 2015

"Hej! Mitt intryck är att en redan fantastisk motor blivit bättre på alla områden, respons och kraft har förbättras inom alla varvtalsområden. Super nöjd helt enkelt!"

 

Audi A4 Avant 2,0 TDI 170hk 2009

"Hej!

Ville skriva och tacka för idag.
Vi är grymt nöjda med optimeringen och ni är verkligen grymma på service.
Mera vrid och mindre förbrukning, 0.55L/mil på väg hem!
Tack ännu en gång Erik för i dag."


Mvh
Peter Jansson, Uppsala.

Sök på ditt fordon nedan eller gå in på www.autostablehallstahammar.se

'); document.write(''); $(function() { var a = new Image(1,1); a.src="/public/js/h24ca_ddb.php?hid=157212&referer="+encodeURIComponent(document.referrer)+"&r="+Math.random()*1000000; }); /* ]]> */